dimecres, 29 de juny del 2011

Solsona FM entra de ple en la programació d’estiu

A partir del proper dilluns, dia 4, i fins a principis de setembre, l’emissora municipal s’endinsa en la programació estiuenca. Durant aquestes setmanes, es recuperaran els espais propis més atemporals emesos durant la temporada 2010/2011. Serà en diferents horaris als habituals per facilitar-ne l’escolta a tothom. A banda d’això, alguns programes de la Sindicada, una plataforma d’intercanvi de continguts entre les emissores de la Xarxa COM Ràdio.
Cada dia, al punt de les 9 del matí i de les 3 de la tarda, recuperarem algunes de les històries d’El Rebost dels Contes, que podrem tornar a sentir els dissabtes a les 11 del matí. El magazín cultural Si Vols s’emetrà en tres franges horàries ben diferents: el dilluns a les 11 del matí, el dimarts a les 9 del vespre i el divendres a les 4 de la tarda. El programa de la gent gran Camins es podrà tornar a sentir el dimarts a les 11 del matí i el dissabte a les 5 de la tarda. Pel que fa a l’espai d’entrevistes Societat Anònima, tindreu dues oportunitats per escoltar-lo: dimecres a les 4 de la tarda i diumenge a les 11 del matí. També recuperem Aprenents, l’espai per conèixer la realitat laboral de les dones d’origen estranger que viuen al Solsonès, dilluns a les 4 de la tarda. El programa d’entreteniment El Vermut retornarà al 107.5 de la FM aquest estiu els dilluns a les 9 del vespre i els dijous a les 4 de la tarda. L’Entre Tots, l’espai musical dels dissabtes del matí, es trasllada al dijous a les 11 del matí i el diumenges a les 5 de la tarda. A Varietats, cada dimarts a les 4 de la tarda, hi podreu sentir diverses entrevistes i programes especials emesos durant la temporada. Nova Orleans-Solsona, en una estona mantindrà l’horari habitual de la temporada, divendres i diumenges a 2/4 d’11 de la nit, reemetent alguns espais dels últims mesos.
Però també hi ha alguns programes que no tanquen per vacances. És el cas de l’Informatiu que, com sempre, arribarà puntualment els divendres a 2/4 de 2 del migdia i a les 8 del vespre i els dissabtes i diumenges la reemissió a les 4 de la tarda. Després d’unes setmanes de parèntesi, torna l’Electrozona, el programa de música electrònica, en el seu horari habitual, dimecres a 2/4 de 10 del vespre, amb repetició dissabte a 2/4 d’11 de la nit. Salut amb Creu Roja continuarà en antena amb els seus consells per a una vida saludable (de dilluns a divendres a la 1 del migdia) fins el 5 d’agost.
Per primera vegada, la graella de Solsona FM es nodreix de programes de la plataforma Sindicada de la Xarxa COM Ràdio. Durant l’estiu, es podran sentir espais ben diversos com A cop d’ull, una ruta per diferents municipis catalans (de dilluns a divendres a les 10h); Historietes, l’explicació d’un esdeveniment històric de manera propera, entenedora i entretinguda; Preferits digitals, un espai sobre tendències a internet, serveis web, utilitats i noves tecnologies (dissabte a les 13h); el microespai gastronòmic Què mengem? (diumenge a les 13h); Noms propis, amb monogràfics de grups i cantants (dimecres a les 11h) i 70 x hora, una selecció de cançons del músic Pep Sala.
Podeu escoltar tota la programació de Solsona FM al 107.5 de la FM i a www.solsonafm.cat i consultar-ne els detalls al mateix web o al bloc, Facebook o Twitter de la ràdio.