divendres, 31 de desembre del 2010

Titulars i Obertura Informatiu 31 desembre 2010

Obertura
En una conjuntura econòmica complicada com l'actual, els Serveis Socials esdevenen una peça clau. Amb l'objectiu de millorar encara més l'atenció a les persones necessitades de la conarca, s'han creat les bases per crear el Consell Supramunicipal de Serveis del Solsonès. Aquest òrgan consultiu, integrat per tots els ajuntaments i entitats vinculades al sector, podrà fer propostes i aprofundir en les polítiques socials que cregui més oportunes. El nou Consell començarà a caminar a finals de gener.
Titulars
· Solsona ja ha recuperat una mitjana de 173 grams de fracció orgànica per habitant i dia. En el conjunt del Solsonès, s'han recollit prop de 350 tones d'aquest residu en el primer mig any de funcionament del servei.
· La Vall de Lord disposarà a la primavera de dues sales de vetlla per als difunts. S'habilitaran en un espai de la residència d'avis de Sant Llorenç.
· Els veïns del nucli de La Coma disposen de comptadors d'aigua amb lectura automàtica. Aprofitant l'ús de les noves tecnologies, el consistori vol fomentar l'estalvi energètic i econòmic.
· Pinós farà descomptes del 90% en la taxa d'obres a partir del febrer. Algunes actuacions com la rehabilitació de l'estructura dels edificis o la supressió de barreres arquitectòniques no implicarà pràcticament cap cost afegit per als propietaris.
· En esports, destaquem la victòria de la selecció catalana en la fase prèvia del campionat de futbol sala sub-19 disputat aquesta setmana a Solsona. Aquest triomf els assegura plaça directa per a la final que es disputarà a Segòvia el febrer.
· A l'agenda, fem un repàs de les revetlles de Cap d'Any a Solsona i a Sant Llorenç i les cavalcades de Reis de dimecres arreu de la comarca.
Podeu escoltar l'Informatiu complet aquí