dilluns, 13 d’octubre del 2008

L’Asterisc arriba a l’edició 200

L’estiu del 2005 va començar a caminar aquest programa d’esports de la ràdio solsonina. El passat 12 d’octubre, a 2/4 de 5 de la tarda va engegar l’edició número 200. Bernat Soler, presentador del programa de Catalunya Ràdio «Els millors anys de la nostra vida», va ser l’entrevistat, tal com ja havia passat al programa 100. Des del fil telefònic ens va dir que la propera vegada li agradaria ser a Solsona en directe i ens va parlar de com es viu i es prepara un programa d’esports professional.
El Gerard Solé ens va explicar com transcorre aquest inici de lliga ACB de bàsquet i les novetats de la pretemporada NBA, on va augurar que l’equip de Rudy Fernández, Portland, podia arribar a les semifinals de conferència.
El Gerard Roca ens va acostar a l’actualitat del futbol internacional i el Joan Pau ens va fer descobrir un personatge, a més de fer-nos arribar els resultats d’altres grans esports.
El Josep Àngel Colomés va llegir els marcadors locals de la jornada i, finalment, el Gerard Casas, que a més de tècnic de so té cura del motor, va endinsar-nos en l’actualitat que va sobre rodes fent especial èmfasi de la victòria de Fernando Alonso.
I per acabar, un petit repàs de l’agenda.
En resum, programa rodó i agraïment per a tots aquells que han fet possible arribar a la bonica fita de les 200 emissions. Moltes gràcies a tots.