divendres, 28 de desembre del 2012

Titulars i Obertura Informatiu 28 de desembre de 2012

Obertura
Una setmana més, obrim aquest espai parlant de Tradema. Ni les festes nadalenques no aturen les negociacions entre empresa i treballadors per pactar les condicions del tancament. Avui se celebra una nova reunió. De moment, l’empresa ofereix indemnitzacions de 25 dies per any treballat, prejubilacions a partir dels 58 anys i fer-se càrrec de la mudança i de tres mesos de lloguer per als trasllats. Comitè d’empresa i sindicat qualifiquen de ridícula l’oferta del grup Sonae i preveuen que la negociació serà llarga i difícil.

Titulars
• L’Ajuntament de Solsona no actuarà al CX Espai fins que Catalunya Caixa no li retorni l’immoble. L’equipament ha tancat portes sense data prevista de reobertura. Mentrestant, els usuaris continuen la seva activitat al Bar El Casal, de propietat municipal.

• El Premi Sígnum reconeix la tasca educativa de la Companyia de Maria de Solsona. L’entitat és present a la ciutat des de fa 250 anys.

• Un concert a la Catedral recorda aquest vespre la figura de mossèn Antoni Muntada en el centenari del seu naixement. Diversos músics i grups solsonins interpretaran les seves composicions.

• Cedeix part del guix de la volta de l’església de Sant Llorenç sense causar ferides a ningú. La parròquia preveu fer una reparació després de Cap d’Any.

• L’agenda cultural ens porta cantades de nadales, pessebres vivents i pastorets arreu de la comarca.