dimarts, 30 d’agost del 2011

Solsona FM surt al carrer amb motiu de la Festa Major i la Diada

Dijous vinent, dia 8, l’emissora municipal es trasllada al peu de la plaça Major per retransmetre els actes centrals de la jornada. A partir de les 11 del matí i fins que finalitzin els ballets, se seguirà la pujada d’autoritats i la manifestació folklòrica. L’equip de locutors donarà tots els detalls sobre la festa, la música, els improperis i moltes altres qüestions. El programa serà conduït per Ramon Segués i comptarà amb la presència de Josep Maria Pujol, Marc Barbens, Jordi Vilalta i Carles Freixes, de Ramon Montraveta a la unitat mòbil a peu de carrer i Gerard Casas i Roser Clotet a part tècnica. El programa especial de la Festa Major de Solsona del proper dia 8 inclourà actualitat, agenda d’actes, entrevistes a persones relacionades amb la Festa i amb el món de les tradicions. Podeu seguir el programa a través del 107.5 de la FM o per internet a www.solsonafm.cat. La festa major es viu a Solsona FM!
I el diumenge, 11 de Setembre, el mateix equip seguirà en directe l’acte institucional de la Diada des de l’Ajuntament i l’actuació castellera. A partir de 2/4 de 12 del migdia, coneixerem el rerefons històric de l’11 de Setembre i seguirem la jornada castellera de la plaça de l’Ajuntament.
A banda d’això, durant la setmana vinent, cada dia Solsona FM us oferirà tot el programa d’actes de la celebració a través de l’Agenda de la Festa Major. Aquest microespai s’emetrà diàriament a 2/4 de 10 del matí, 2/4 d’1 del migdia, 2/4 de 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre. Amb motiu de la Festa Major, l’Informatiu no s’emetrà el proper divendres, dia 9. Podreu tornar-lo a sentir a partir del divendres 16 (a 2/4 de 2 i a les 20h. i dissabte i diumenge a les 16h).