dimarts, 10 de maig del 2011

Els alcaldables per Solsona es veuen les cares a Solsona FM

El proper dimecres, 18 de maig, els candidats a l'alcaldia de Solsona s'asseuran davant dels micròfons de Solsona FM per debatre les qüestions més importants que afecten la ciutat. A partir de 2/4 de 9 del vespres i durant una hora i mitja, Esteve Algué (CIU), David Rodríguez (ERC), Jordi Fraxanet (El Comú), Josep Caelles (PSC) i Ramon Ribalta (PP) contraposaran els seus punts de vista sobre els projectes que cal desenvolupar la propera legislatura. Qui ho vulgui, pot formular preguntes als caps de llista per Solsona a través del telèfon 973 48 42 25, el correu electrònic info@solsonafm.cat o el Facebook de Solsona FM.


Altres modificacions en la programació


Recordeu que de dilluns a dijous a la 1 del migdia, us oferim flaixos informatius amb el dia a dia de la campanya (repetició a 2/4 de 7 de la tarda). Pel que fa Salut amb Creu Roja, durant aquests dies retardarà uns minuts la seva emissió i començarà al punt d'1/4 de 2.

A banda d'això, aquests divendres no s'emetrà el Si Vols. El magazín cultural conduït per Ramon Segués tornarà divendres vinent, 20 de maig a 3/4 de 9 del vespres.


Voluntaris per a l'ecrutini del 22M


Necessitem 10 voluntaris, un per a cada urna, que amb un ordinador portàtil segueixin el recompte el vespres del dia 22 des del col·legi electoral, situat a l'ecola Setelsis, i enviïn les dades al servidor on el Joan Miquel Villaró recollirà les dades i les farà públiques perquè puguin ser consultades a través d'internet. Podeu apuntar-vos-hi per telèfon 973 48 42 25 o al correu electrònic info@solsonfm.cat indicant el vostre nom i un telèfon de contacte. Encara hi sou a temps! animeu-vos.hi!