dimecres, 27 de maig del 2009

El Si Vols compleix 100 programes













Divendres passat, 22 de maig, al SI VOLS estàvem de festa: celebràvem els 100 programes.

Volíem que fos un SI VOLS especial; que fos una festa amb tota la família SIVOLENCA. Va ser un programa de més de dues hores de durada, amb la presència de tots els col·laboradors: els habituals i els eventuals; els d’abans, els d’ara i els de sempre... i gairebé ho vam aconseguir, llevat del Felip Vendrell i Mn. Enric Bartrina que no hi van poder ser. La resta, tots.

Va ser un SI VOLS realment especial i emotiu: van tornar l’Imma Gilibets i l’Anna Molins, vam poder sentir una colla de convidats de programes anteriors, vam tenir una moment Vermut –vam poder parlar per telèfon amb l’Oriol Montanyà, amb el Màlio i en Julià Perió-... en definitiva, un repàs molt viu i emocionant per aquests més de tres anys de ràdio plegats.

El moment estrella, però, va ser una sorpresa del fantàstic tot l’equip del SI VOLS al conductor del programa: Solsona FM va connectar en directe amb en Joan Barril, a El Cafè de la República. de Catalunya Ràdio. Barril va felicitar el SI VOLS pels 100 programes i va conversar uns minuts amb un sorprès Ramon Segués. Tota una experiència!!

En definitiva: records, emoció i agraïment van ser les notes predominants.