dimarts, 1 de juliol del 2008

El Si Vols tanca temporada amb un programa especial amb entrevistes i música en directe

Solsona FM ha sortit per primera vegada fora de les instal·lacions de l’emissora

Més de dues hores en antena van servir, divendres passat, perquè el Si Vols digués adéu a la temporada. L’espai es va emetre en directe des de la sala cultural de l’Ajuntament, on hi van fer acte de presència una vintena de persones encuriosides per veure de ben a prop com es cuina un programa de ràdio en directe. Amb aquest programa especial, Solsona FM feia un pas més en la seva història. Per primera vegada, s’emetia un espai des de fora dels estudis de l’emissora a través de l’equip de retransmissions que s’ha adquirit recentment.

L’entrevista es va centrar en la figura de Mn. Josep M. Ferran, que enguany celebra el seu 80è aniversari. A banda de la conversa, l’especial Si Vols va comptar amb la presència del rapsode Moixic, que va recitar poemes per l’audiència, i l’actuació musical de Josep M. Tripiana (teclat) i Marta Serena (veu). No hi van faltar les seccions habituals: la frase del Ramon Montraveta, la punxa del Jordi Vilalta, la curiositat de la Isabel Soler, el menú i els comentaris de l’actualitat del Josep M. Pujol, les preguntes de l’Anna Molins, la història de Mn. Enric Bartina i el racó de psicologia del Sergi Ballespí. Tot plegat, sota la batuta del Ramon Segués i el treball incondicional del Jaume Subirà i el Toni Viladrich a la part tècnica. Completen l’equip del programa l’Anna Guilanyà i el Felip Vendrell.

Si encara no heu tingut ocasió de sentir el programa, us el podeu descarregar de la pàgina web de Solsona FM a http://www.solsonafm.cat/audioweb/sivols.mp3

Fotos: Ramon Estany

De vacances

La majoria de programes de Solsona FM acaben temporada durant aquests dies. Si Vols, La Festa del Rock’N’Roll, Camins, Nova Orleans-Solsona en una estona i El Rebost dels Contes reprendran les seves emissions durant el mes de setembre. Durant l’estiu, us continuarem oferint l’Informatiu puntualment cada divendres a 2/4 de 2 del migdia i a les 8 del vespre (repetició dissabte i diumenge a les 4 de la tarda), l’Asterisc d’estiu (diumenges a les 6 de la tarda i repetició dilluns a les 10 del matí) i l’Entre Tots (dimarts a 2/4 de 9 del vespre). Pel que fa a Salut amb Creu Roja, tancarà temporada l’1 d’agost i retornarà al 107.5 de la FM també durant el setembre.