dijous, 27 de març del 2008

Carta oberta als oients del Vermut

Benvolguts amics i amigues,

És curiós com s’accelera el pas del temps quan gaudeixen amb allò que fas! I és que aviat farà tres anys que tota la colla del Vermut ens posem davant dels micròfons de Solsona FM per acompanyar-vos cada diumenge al migdia i compartir una bona estona amb vosaltres. Tres anys són molts anys... moltes hores de ràdio, molts guions, moltes rialles, moltes xàldigues, moltes debats, moltes tertúlies... però la veritat és que a tot aquells que hem treballat en aquest projecte se’ns ha fet curt. Curt i agradable. De fet, l’equip del Vermut mai hem considerat que fer el programa sigui una obligació, sinó tot el contrari: un autèntic privilegi.
En qualsevol cas, com es pot desprendre d’aquestes primeres paraules, la carta que avui dirigim als nostres oients té un cert regust de comiat. I és que després de tres anys compartint olives i Martini, ens veiem obligats a dir-vos adéu abans del que teníem previst. A causa de certs compromisos i obligacions professionals, no estem en condicions de seguir oferint el nostre programa amb la continuïtat i la qualitat que la nostra audiència requereix i es mereix. Així doncs, malgrat que l’objectiu inicial que ens vam fixar en aquesta temporada era emetre el Vermut fins a finals de juny, lamentem comunicar-vos la decisió de clausurar el nostre magazín dels diumenges. Tanmateix, també cal dir que ens agradaria tenir l’oportunitat d’acomiadar-nos de tots vosaltres on millor ho sabem fer: a la ràdio. En aquest sentit, ben aviat informarem de la data en què oferirem un programa especial de comiat.
Dit això, només ens queda donar les gràcies a tots els solsonins i solsonines que ens heu fet confiança i ens heu seguit durant aquest temps que el Vermut s’ha mantingut en antena. Sens dubte, el vostre afecte ha sigut el motor que ha permès impulsar aquest projecte radiofònic. Així mateix, també volem agrair la col·laboració dels més de 200 tertulians que han participat en els debats del programa i el suport incondicional dels nostres dos patrocinadors: Meroil i Celsona Informació. A tots vosaltres: moltes gràcies i a reveure!

Equip del Vermut