divendres, 28 de setembre del 2012

La nova temporada de Solsona FM comença a arrencar amb modificacions horàries

L’emissora municipal de Solsona reprèn alguns dels seus programes habituals, tot i que amb alguns canvis d’horaris. A partir de dilluns, 1 d’octubre, es reincorporen a la graella els clàssics diaris de Solsona FM, Salut amb Creu Roja i El rebost dels contes.

Aquesta temporada els consells per a una vida saludable de Salut amb Creu Roja es podran sentir de dilluns a divendres a 2/4 d’1 del migdia. Arriben de la mà de les dues voluntàries de l’organització ja conegudes de la casa, Imma Serra i Claustre Bernadó.

L’espai infantil El rebost dels contes mantindrà l’horari de de dilluns a divendres, a 2/4 de 9 del vespre, però la repetició de tota la setmana s’emetrà els dissabtes a les 9 del matí. És la proposta consolidada de Solsona FM per descobrir nous solsonins i solsonines que ens narraran les històries més diverses.

I el dimecres 10 d’octubre, En femení enceta una nova temporada amb una novetat a l’equip i fent un salt històric. M. Dolors Guàrdia, responsable de l’espai, s’acompanyarà de Ramon Estany a la veu masculina. Ens acostaran a les vides i trajectòries d’algunes de les dones més rellevants del Renaixement. Aquest programa se situa a la graella els dimecres a les 10 del matí amb repetició els diumenges a les 9 del matí.

‘El termòmetre’, a partir del 7
El nou magazín El termòmetre, una de les principals novetats de la temporada a l’emissora municipal de Solsona, és previst que arrenqui el pròxim 7 d’octubre, en lloc d’aquest diumenge tal com s’havia anunciat.