dilluns, 28 de març del 2011

Titulars i Obertura Informatiu 25 març 2011

Obertura

Què ha fet l'Ajuntament durant aquests 4 anys? Amb aquesta interpelació les tres formacions que integren l'equip de govern passen revista de la feina feta de la legislatura que s'esgota. El primer executiu d'esquerres de Solsona fa un balanç satisfactori de les accions realitzades, que són el 90% de les pactades el 2007. Subratllen que el camí no ha estat fàcil per la crisi econòmica i la mort de Xavier Jounou. Malgrat això, defensen que el treball en equip d'Esquerra Republicana, El Comú i el PSC, sense partidismes, ha estat la clau de volta per a la gestió municipal.


Titulars

· La llista d'Esteve Algué a les municipals de Solsona comptarà amb l'experiència dels regidors Francesc Azorín i Montse Albacete i els exregidors Núria Giné i Jordi Estany. La resta de candidats són noves incorporacions en la política, com el metge Joan Campus o l'històric esportista Adrià Navarro.

· El PSC concorrerà a les municipals del maig amb una llista amb representants de tots els sectors de la societat solsonina. Aquesta setmana s'han fet públics els noms dels membres de la candidatura, amb alguns històrics i força cares noves.

· L'actual regidor de Castellar de la Ribera Armengol Riart està decidit a continuar treballant pel municipi, però com a alcalde. És el candidat de Convergència i Unió per rellevar Maria Teresa Canal. A la Coma i la Pedra, la federació nacionalista torna a confiar en Marc Escarré.

· Esquerra torna a presentar-se a Olius després d'un parèntesi de 4 anys. La candidatura estarà encapçalada per l'empresari Jordi Tugues. A Riner, els republicans tornen a confiar en Tiburci Feixas.

· "Solsona soluciona" és un nou web municipal per comunicar a l'Ajuntament des de casa incidents o deficiències detectades a la via pública. Funciona per a petits problemes d'enllumenat públic, el mobiliari urbà, la senyalització o el paviment de carrers i camins.

· El Grup de Teatre Lacetània apujarà el teló del Tatrau Teatre el 16 d'abril. És una nova sala de petit format impulsada i gestionada per la pròpia companyia concebuda per acollir activitats vinculades a tot tipus d'arts escèniques. La primera representació que acollirà serà del cicle Escenes, per Sant Jordi.

· Aquesta setmana s'ha presentat una trobada internacional de barranquisme, que es durà a terme a final de juny a Sant Llorenç. Us en donem més detalls en la crònica esportiva.

· La segona Fira del Llibre de Cooperació, organitzada per l'ONG Trenkalòs de dijous a dissabte de la setmana que ve, és el plat fort de l'agenda cultural dels propers dies.
Podeu escoltar l'Informatiu complet aquí