dilluns, 31 de maig del 2010

El Si Vols dedica els programes d’aquest cap de setmana a la figura de Xavier Jounou

Coincidint amb la proclamació de l’alcalde traspassat com a fill predilecte de Solsona, el magazín cultural de Solsona FM tindrà Xavier Jounou com a protagonista de les dues edicions del programa.
Així, divendres, a l’hora habitual, a partir de 2/4 de 9 del vespre, hi haurà un Si Vols concentrat, amb la primera part habitual: l’editorial, el repàs a l’actualitat, el menú i el comentari de la frase. A banda d’això, es connectarà amb la sala de plens de l’Ajuntament per conèixer de primera mà i en directe com es duu a terme l’acte institucional de proclamació de fill predilecte de la ciutat.
I diumenge, en lloc de la repetició habitual del programa, a partir de les 11 del matí hi haurà un programa especial sobre Xavier Jounou. Els primers minuts es dedicaran a explicar com ha anat l’acte d’homenatge de divendres a la plaça de Sant Joan. La resta del programa consistirà en conèixer a fons cadascuna de les facetes de la seva vida, des de la més personal fins a la política passant per les entitats de les quals havia format part.
Tot això des de la finestreta curiosa del Si Vols. Recordeu: divendres a partir de 2/4 de 9 del vespre (després d’El Rebost dels Contes) i diumenge a les 11 del matí al 107.5 de la FM i a www.solsonafm.cat. No hi podeu faltar!