dimarts, 23 de febrer del 2010

Els alumnes de les aules d’acollida del Solsonès donen a conèixer les “Cuines del Món” a Solsona FM

Durant el mes de març, la gastronomia pren protagonisme a Solsona FM. Cada dia, de dilluns a divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, podreu saber com es preparen els plats més típics de països com Marroc, Paquistan, Alemanya, Romania, Ucraïna, Bulgària, Rússia, Bolívia, Argentina o Perú. A partir del proper dilluns dia 1, els alumnes de les aules d’acollida de Setelsis, Arrels II, la ZER del Solsonès, el CEIP Vall de Lord, la SES de Sant Llorenç i Arrels I ens explicaran les receptes més característiques del seu país d’origen. Així, podrem aprendre a elaborar pastel de papas, broquetes de pollastre, sarmale o pastes de te.
Cuines del Món, recordem-ho, es podrà sentir durant el mes de març de dilluns a divendres a 2/4 de 4 de la tarda al 107.5 de la FM o a través de www.solsonafm.cat.