dimarts, 14 d’abril del 2009

Solsona FM ofereix una programació especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Al llarg de la setmana vinent, l’emissora municipal de Solsona emetrà diversos espais culturals coincidint amb la festivitat de Sant Jordi.
De dilluns a divendres, a les 6 de la tarda, al 107.5 s’hi podrà sentir el programa “5 llengües, 5 lectures”. Per tercer any consecutiu, es duu a terme aquesta iniciativa del Centre de Formació d’Adults del Solsonès, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal. Enguany, alumnes del centre entrevisten cinc persones nouvingudes de diferents països perquè ens expliquin la seva experiència amb la llengua i la cultura catalanes.
També durant la setmana que ve coneixerem poemes, cançons, contes i rondalles d’arreu del món de la mà dels alumnes de les aules d’acollida de les escoles Setelsis, Arrels de Primària i Arrels de Secundària i de la ZER del Solsonès. Serà de dilluns a diumenge a 2/4 de 10 del matí, 2/4 de 6 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre. Finalment, els alumnes de P4 del CEIP El Vinyet recitaran poemes d’animals cada dia a les 8.45, les 11.45, les 14.45 i les 16.45. Viu el Sant Jordi al 107.5 de la FM o a www.solsonafm.cat.