dimecres, 17 de desembre del 2008

Programació especial de Nadal a Solsona FM

Amb motiu de les festes nadalenques, Solsona FM ofereix diversos ingredients especials a la seva programació. Des d’aquesta setmana i fins el 6 de gener, cada dia podeu sentir l’Agenda de Nadal, amb tota la informació de les convocatòries nadalenques solsonines. Es pot sentir cada dia al punt de les 9 del matí, les 12 del migdia, 2/4 de 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre.
La setmana vinent El Rebost dels Contes també agafa un caire nadalenc. Cada dia a 2/4 de 9 del vespre podreu sentir un fragment del Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. La lectura va a càrrec de Carme Cusí, Montse Ramonet, M. Àngels Vila, Roser Fons, Trini Estany, Dolors Travesset i M. Àngels Piñol. Dissabte a les 11 del matí s’emetrà el poema sencer. I per qui no hagi tingut ocasió de sentir-lo, la setmana següent (del 29 de desembre al 2 de gener) se’n farà una repetició.
Més poesia. Els alumnes del cicle superior de l’Escola Arrels de Primària reciten poemes de Nadal. Serà entre el 22 de desembre i el 4 de gener, cada dia (de dilluns a diumenge) a 2/4 de 10 del matí i a les 7 de la tarda.
El programa Societat Anònima també se suma a les celebracions nadalenques amb una entrevista al patge dels Reis d’Orient. S’emetrà el dissabte 27 de desembre (6 tarda), el dimarts 30 de desembre (11 matí), el divendres 2 de gener (6 tarda) i el diumenge 4 de gener (11 matí).
I per tancar l’any, Solsona FM ha preparat un resum informatiu dels darrers 12 mesos que porta per títol Anuari 2008. A través de breus reportatges elaborats per l’equip d’informatius, ens fem ressò de les notícies més destacades de l’any que tanquem en l’àmbit local. A partir de la setmana que ve, el resum informatiu de l’any es podrà sentir de dilluns a diumenge a les 10 del matí, la 1 del migdia i a les 8 del vespre. I el dimecres 31 de desembre a les 5 de la tarda i el dijous 1 de gener a la 1 del migdia, tot el resum informatiu de l’any complet.
Recordeu també que durant totes les festes nadalenques, els alumnes de P3 del CEIP El Vinyet feliciten el Nadal a Solsona FM.
Tot això i molt més, aquest Nadal, al 107.5, a Solsona FM!