dissabte, 15 de desembre del 2007

Titulars i obertura Informatiu 14 desembre 2007

Obertura

Solsona ha fet un pas més, aquesta setmana, per millorar la mobilitat de la ciutat. L’Ajuntament ha assumit la titularitat del tram urbà de la carretera de Torà fins ara en mans de la Diputació de Lleida. D’ara en endavant, el consistori haurà de garantir el manteniment d’aquest vial intern. Des de l’àrea de Governació, hi ha la previsió de suprimir alguns passos de vianants d’aquesta carretera i instal·lar-n’hi d’elevats. Malgrat això, les prioritats de l’Ajuntament en matèria de mobilitat passen per construir un pas de vianants elevat davant del Centre Sanitari i habilitar vies mortes a l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre.
Titulars
· El nou pla d’aeroports de la Generalitat situa a Lladurs un dels set aeròdroms auxiliars de Catalunya. Per construir-lo, s’invertiran més de 3 milions d’euros.

· Un programa de ràdio, competicions esportives, una encesa d’espelmes i un concert solidari. Aquestes són les principals activitats programades a Solsona durant el cap de setmana a favor de la Marató de TV3.

· La regidoria d’Urbanisme i Participació presenta les conclusions de les enquestes sobre el model del nucli antic. L’acte serà dimarts vinent a 2/4 de 9 del vespre a la Sala Cultural de l’Ajuntament.

· L’Ajuntament de Guixers demana a l’Agència Catalana de l’Aigua una concessió d’aigua per abastar-se de l’embassament de la Llosa del Cavall. Sant Llorenç, per la seva banda, estudia la possibilitat de sumar-se a la petició.

· El Consell Comarcal gestionarà l’obtenció de la identitat digital a partir de la setmana vinent. Amb aquesta eina, els habitants de la comarca tindran garantida la seguretat a l’hora de fer tràmits administratius a través de la xarxa.

· En esports, destaca la celebració de la setena edició de la Nit de l’Esportista. Es farà aquest vespre a les 8 al Teatre Comarcal.

· L’agenda comença a presentar propostes nadalenques. La música n’és el principal ingredient.
Podeu escoltar l'Informatiu complet en el següent enllaç: http://www.solsonafm.cat/audioweb/informatiu.mp3