dimecres, 25 d’abril del 2012

Dilluns s’obre el termini de votació pel concurs de contes de Solsona FM

Durant aquesta setmana, heu pogut sentir a l’espai d’El Rebost dels Contes les 5 històries finalistes del concurs que ha convocat Solsona FM per commemorar la festivitat de Sant Jordi. Per als qui encara no els hagueu sentit, en podeu escoltar la repetició diumenge a les 10 del matí o bé descarregar-vos-els de www.solsonafm.cat.

La votació popular és oberta a tothom, sense límit d’edat. El termini per escollir el conte que més us agradi s’obrirà dilluns i es tancarà diumenge vinent. Podeu dipositar el vostre vot en una urna situada al Bar El Casal o bé enviant un correu electrònic a contes@solsonafm.cat. Cada persona podrà votar una sola vegada. En cas que hi hagi més d’un vot, es consideraran tots nuls. A la butlleta caldrà indicar-hi nom, cognoms, DNI i correu electrònic de contacte. Entre tots els participants, sortejarem una targeta regal de 20 euros per comprar a Pellicer Llibres mentre que l’autor del conte guanyador de cada categoria s’emportarà un val de 30 euros d’aquest mateix establiment.
L’entrega de premis tindrà lloc el dimecres 16 de maig a les 6 de la tarda al Bar El Casal i anirà acompanyada d’una sessió de contacontes amb les històries que s’han presentat al concurs. Animeu-vos a participar-hi!!!