dilluns, 25 d’agost del 2008

Titulars i Obertura Informatiu 22 agost 08

Obertura

El govern de Solsona és conscient que pràcticament no té marges de maniobra per incidir en la tramitació dels parcs eòlics d’Olius. Però, igualment l’alcalde, Xavier Jounou, ha volgut denunciar la forma com s’ha procedit en aquesta qüestió tant per part de l’Ajuntament veí com per part de la Generalitat. Tot i que està obert a qualsevol opció, l’alcalde gairebé descarta la convocatòria d’una consulta popular.


Titulars

· L’Ajuntament de Solsona senyalitzarà passat l’estiu les masies i els punts d’interès del vinyet. D’aquesta manera es vol posar fi a un dèficit històric de la zona rural de la ciutat que en moltes ocasions dificulta les tasques de correus i dels serveis d’emergències.

· Comencen les obres d’adequació de la nova Oficina del Nucli Antic a la plaça Major. Aquest servei municipal gestionarà les actuacions del Pla d’intervenció integral del nucli antic i, al mateix temps, es convertirà en un punt de promoció turística.

· El Consell Comarcal condiciona el camí de la ribera per la font del Corb i fins a Can Mascaró. Executa les obres l’empresa Iniciatives i Foment del Solsonès arran d’una demanda del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

· Solsona FM retransmetrà en directe una part dels actes de la Festa Major. Ramon Segués conduirà un programa especial el dia 8 al migdia des de la plaça Major. Així mateix, la celebració es podrà seguir en directe per Internet al canal onsortir.tv.

· Enllesteixen la primera fase de l’ampliació de l’abocador comarcal. Aquesta part del dipòsit tindrà una capacitat de setanta mill metres cúbics i cinc anys de vida.

· La setena edició de l’AIMS, que tanca portes aquest diumenge, aconsegueix arribar al gran públic amb els concerts al carrer.

· Odèn acull diumenge el tercer concurs de gossos d’atura. Hi participaran més de set pastors dels Països Catalans i el País Basc.

· En la plana esportiva, aquest vespre a partir de les 9 arrenquen les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Solsona. Hi participaran 14 equips, tots masculins.

· D’agenda, farem un repàs de les últimes actuacions a la comarca del Festival de l’AIMS.

Podeu escoltar l'Informatiu complet aquí