divendres, 30 de novembre del 2007

Titulars i obertura Informatiu 30 novembre 2007

Obertura
L’equipament més ambiciós per la ciutat podria ser una realitat l’any que ve. La quarta fase de les obres de la sala polivalent va rebre ahir al vespre el vistiplau de tots els grups municipals en el ple de l’Ajuntament. La voluntat de govern i oposició passa per finalitzar les obres per tal que aquestes instal·lacions siguin operatives al més aviat possible. El principal escull, però, és el finançament, superior al milió i mig d’euros en aquesta darrera etapa dels treballs. Per això, el consistori ha sol·licitat acollir-se a una línia de finançament del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. Si li és atorgada, l’Ajuntament podrà garantir que el Carnaval, la Fira de Sant Isidre i la Festa Major del 2009 disposaran d’aquest espai tan esperat.
Titulars
· L’Ajuntament de Solsona es compromet a fer millores al carrer del Parc abans de tallar el Marià Fortuny per l’ampliació del pati de Setelsis. Es preveu enllestir totes dues obres durant l’any que ve.
· L’ampliació de les places del Centre Sanitari rep un nou impuls de la mà del Rotary Club de Solsona. L’entitat treballarà conjuntament amb les institucions locals.
· Marià Vendrell pren possessió com a caporal de la Policia Local de Solsona. D’altra banda, el mes que ve s’incorporarà un nou agent al cos que situarà en nou el nombre d’efectius.
· Xavier Jounou no es presentarà a la reelecció com a president comarcal d’Esquerra Republicana. El partit elegirà un nou responsable en una assemblea aquest diumenge.
· Solsona FM obté el premi Regió 7 de Comunicació en els Premis Lacetània 2007. El guardó reconeix el treball del programa especial de la nit electoral del 27 de maig.
· L’ampliació del recorregut de la comitiva reial i la supressió de la recepció a la plaça Major, principals canvis en la cavalcada de la Nit de Reis a Solsona. Convergència i Unió retreu a l’equip de govern que prescindeixi d’un dels actes més populars de l’agenda nadalenca.
· La il·luminació nadalenca es començarà a encendre a partir de demà. D’altra banda, aquesta setmana s’ha conegut el nom de la guanyadora del concurs de postals, Ainhoa Ortega, alumna de segon de primària de l’escola Setelsis.
· En esports, destaca la doble jornada de lliga comarcal de futbol sala d’aquesta setmana i el cross escolar de demà, dissabte.
· En el reportatge del mes, fem un viatge a través del primer quart de segle del Grup de Teatre Lacetània.
· La convocatòria cultural més destacada és un muntatge de la companyia de Toni Albà, emmarcat en el cicle d’espectacles infantils. L’espectacle “Tot serà per bé” es podrà veure al Teatre Comarcal diumenge a les 6 de la tarda.

Podeu escoltar l'Informatiu complet en el següent enllaç: http://www.solsonafm.cat/audioweb/informatiu.mp3