divendres, 16 de març del 2012

BASES DEL CONCURS: “PER SANT JORDI, CONTES A LA RÀDIO”

1. FINALITAT


Davant la proximitat de la festivitat de Sant Jordi, Solsona FM vol convocar un concurs de contes en format sonor, els finalistes del qual s’emetran a l’espai El Rebost dels Contes la setmana del 23 al 27 d’abril de 2012. Es premiaran l’autor/a del conte guanyador en cada categoria i es farà un sorteig entre els participants que votin per escollir el conte guanyador.



2. OBJECTE DEL CONCURS DE CONTES

L’objecte d’aquest concurs és l’elaboració de contes sonors, els finalistes del qual s’emetran a El Rebost dels Contes la setmana de Sant Jordi. Les propostes presentades pels participants hauran de reunir les condicions següents:

a) Cada concursant pot presentar un màxim de 3 treballs.

b) Les obres presentades han de ser originals i inèdites.

c) Els treballs hauran de ser en format sonor, amb una durada d’entre 3 i 8 minuts.

d) Els enregistraments podran ser casolans o bé es podrà passar pels estudis de Solsona FM per gravar-los abans del 2 d’abril (cal demanar cita prèviament al correu contes@solsonafm.cat)

e) Hi haurà dues categories, una per a adults i una altra per a nens i nenes (fins a alumnes de 6è de primària).

f) El termini de presentació de propostes s’obrirà el 9 de març a les 9 del matí i es tancarà el 9 d’abril a les 9 del vespre. Els treballs presentats fora d’aquest període es consideraran no admesos.

g) Les obres es poden fer arribar en format mp3 o wav, per correu electrònic o en format CD, a l’adreça contes@solsonafm.cat o bé deixar-los a la bústia de Solsona FM, al passadís de la planta baixa del Casal de Cultura (bústia 31).



3. PROCEDIMENT DEL CONCURS

Un jurat format per professionals de la comunicació i de l’educació s’encarregarà de seleccionar els finalistes de cada categoria. Els contes sonors escollits s’emetran la setmana de Sant Jordi, del 23 al 27 d’abril, a 2/4 de 9 del vespre dins de l’espai El Rebost dels Contes (repetició diumenge 29 d’abril a les 10 del matí).

Posteriorment, s’obrirà un concurs popular per escollir el treball guanyador de cada categoria.



4. OBJECTE DEL CONCURS PER ESCOLLIR EL CONTE GUANYADOR

L’objecte d’aquest concurs és escollir el conte sonor guanyador de cada categoria d’entre els treballs finalistes. Les condicions per a participar-hi són les següents:

a) És un concurs obert a tothom, sense límit d’edat

b) Les votacions s’obriran el dilluns 30 d’abril a les 9 del matí i es tancaran el 6 de maig a les 9 del vespre.

c) Hi haurà dos sistemes de votació: per correu electrònic, enviant-los a l’adreça contes@solsonafm.cat o bé a través de paperetes que es dipositaran en una urna situada al Bar El Casal.

d) Cada persona podrà votar una única vegada. Si hi ha més d’un vot d’una mateixa persona, es consideraran tots nuls.

e) Per tal que el vot sigui vàlid, caldrà indicar nom i cognoms, DNI i correu electrònic de contacte de la persona participant, a banda del títol del conte pel qual diposita el seu vot.

f) En el cas del vot per correu electrònic, caldrà incloure tota la informació indicada al punt anterior al cos del missatge.

g) En el cas del vot a l’urna, hi haurà a la disposició dels participants les paperetes amb la informació que caldrà complimentar degudament.

h) D’entre tots els participants a la votació, es farà un sorteig d’un premi, que consistirà en una targeta regal de 20 euros per comprar llibres a Pellicer Llibres, gentilesa d’aquest establiment.

i) L’autor/a del conte guanyador de la categoria d’adults i el de la categoria d’infants, guanyaran, cadascú, una targeta regal de 30 euros per comprar llibres a Pellicer Llibres, gentilesa d’aquest comerç.



5. Solsona FM es reserva el dret d’anul•lar ambdós concursos si hi ha causes que ho justifiquin.



Solsona, març de 2012