divendres, 30 de desembre del 2011

Titulars i Obertura Informatiu 30 desembre 2011

Obertura
Ni amb presidents d’esquerres ni de Convergència i Unió, Solsona no ha aconseguit, encara, entrar en el consorci del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. Aquesta setmana, el consistori solsoní ha reiterat novament la seva petició de tenir veu i vot a l’òrgan de govern d’aquest ens. Més de dos anys després, ni la força d’un acord de ple unànime no ha estat suficient per obtenir una resposta del Centre Tecnològic. Amb tot, l’Ajuntament no llença la tovallola i ja ha enviat per escrit la tercera sol·licitud en aquest temps.

Titulars
· L’espectacle conjunt de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi convenç el públic solsoní. Les entrades per l’últim concert, aquest vespre, ja estan exhaurides. 


· Els organitzadors del pessebre vivent i les caramelles d’Ardèvol s’enduen el quinzè Premi Sígnum. Aquests dies, més de 200 veïns es mobilitzen per representar una trentena de quadres amb escenes nadalenques i d’oficis antics.

· El bisbe de Solsona preveu poder destinar 300.000 euros a un programa extraordinari d’ajut a famílies necessitades de la diòcesi. Aquesta iniciativa, que es gestionarà a través de Càritas, complementarà el Pla d’Emergència Social.

· La Colla Gegantera del Carnaval encara es ressenteix avui de la punxada de l’última revetlla de Cap d’Any. Per aquest motiu, Solsona es queda sense alternatives populars per la vetllada de demà.

· Els bombers de Solsona donen sang per protestar simbòlicament contra les retallades de la Generalitat. El parc solsoní se suma així a les manifestacions dels cossos de seguretat catalans.

· Les festes nadalenques deixen les instal•lacions esportives desertes. Malgrat això, ens fem ressò dels resultats assolits pel Solsona Patí Club en la Copa Catalana.

· Últimes representacions dels Pastorets, pessebres vivents, recepció de patges i cavalcades reials són les convocatòries estel•lars per festes arreu de la comarca. Us les detallem a l’agenda cultural.

Podeu escoltar l'Informatiu complet aquí