dimecres, 2 de novembre del 2011

L'hora tonta s'estrena aquest diumenge a Solsona FM

L’equip del Vermut torna a la ràdio amb un nou programa



Aquest diumenge, 6 de novembre, a les 12 del migdia s’estrena a l’emissora municipal de Solsona L’hora tonta. Es tracta d’una tertúlia d’una hora en què es farà un repàs a l’actualitat en to distès. L’equip de tertulians analitzarà els esdeveniments de la setmana amb el seu rigor habitual, mantenint el seu esperit crític i irònic i centrant-se en els temes locals i comarcals, però sense deixar de banda les notícies internacionals que mereixin atenció.


L’hora tonta també tindrà un espai per a la música amb les recomanacions del Gerard Roca i per a la participació dels oients a través del concurs on es podran endur un SPA a l’Hotel Sant Roc cada setmana i un cap de setmana de turisme rural a Puigarnau –Pubilló a final de temporada.


La conducció del programa anirà a càrrec de l’Esther Espluga i comptarà com a guionistes/tertulians amb l’Anna Cuadrench, el Carles Viladrich, l’Elis Colell, el Guillem Vilalta, el Joan Boix, el Joan Llosada, el Jordi Caballé, el Jordi Isant, el Jordi Montanyà, l’Oriol Montanyà, el Pere Rafart i el Roger Vilaginés. Completaran l’equip el Joan Codina a la producció i el Gerard Roca a la part tècnica.


La temporada de L’hora tonta constarà de 13 programes que comencen aquest diumenge i s’allargaran fins el diumenge 12 de febrer, amb una pausa de 15 dies coincidint amb les festes de Nadal. Recordeu, L’hora tonta, els diumenges a les 12 del migdia i els dimarts a les 5 de la tarda al 107.5 de Solsona FM o a www.solsonafm.cat.