dimarts, 30 de juny del 2009

Solsona FM enceta la programació d'estiu

Des d’aquesta setmana i fins el 6 de setembre, l’emissora municipal de Solsona emet la programació d’estiu. Com a novetat, cal destacar el retorn de l’Entre Tots. Gerard Casas, Quirze Viladrich i Gregori Solé ens porten cada dimecres a partir de les 9 del vespre una bona dosi de música. L’altra novetat és el programa La tarda del dilluns, un magazín juvenil que ens porta la colla de Ràdio Insti cada dilluns a les 7 de la tarda.
A més, durant tot l’estiu podeu sentir les repeticions dels millors programes de la temporada en diferents horaris. Així, el magazín Si Vols s’emet el dilluns a les 10 de la nit, el dimecres a les 4 de la tarda i el dissabte a les 12 del migdia. El programa de la gent gran Camins es pot sentir els dimarts a les 10 del matí i els divendres a les 5 de la tarda. Pel que fa a l’espai d’entrevistes Societat Anònima, teniu tres oportunitats per escoltar-lo: dimarts a les 10 de la nit, dijous a les 4 de la tarda i diumenge a les 10 del matí. El Rebost dels Contes també canvia d’horaris a l’estiu. Ara, els podeu sentir de dilluns a divendres a les 9 del matí i les repeticions el dissabte a les 11 del matí. Qui no varia l’horari habitual és Nova Orleans-Solsona, en una estona. El millor jazz es pot escoltar, com sempre, els divendres i els diumenges a les nit.
A banda d’això, l’Informatiu no tanca per vacances i el podeu trobar en l’horari usual, els divendres a 2/4 de 2 del migdia i a les 8 del vespre i les repeticions dissabte i diumenge a les 4 de la tarda. Salut amb Creu Roja es manté en la graella durant el mes de juliol i a l’agost es prendrà un descans.
Podeu escoltar tota la programació de Solsona FM al 107.5 de la FM i a http://www.solsonafm.cat/.